Trav ska spelas med reducering

Det finns många exempel på spelare som tagit hem stora spelvinster genom att låta ett program reducera rader på v75. Den stora fördelen med reducerade system är att du inte behöver ta ställning till vilken häst som vinner en viss avdelning, utan istället koncentrera dig på hur stor chans en viss häst har att vinna.

Vissa hästar behöver inte vara med på kupongen, dessa ska du lämna utanför systemet precis som förut. De hästar som du anser ha god chans att vinna markerar du som A-hästar, de med platschans som B-hästar och sedan fyller du på med de som har skrällchans som C- och D-hästar.

Nästa steg är att sätta upp villkor för hur många avdelningar som A-hästarna får vinna, t.ex. minst 1 och max 3 avdelningar. Sedan gör du samma sak med B-, C- och D-hästarna. Systemet kommer då att reducera bort de rader där dina villkor inte uppfylls.

Travkupongerna lämnas sedan in på atg.se via en fil som iTravsystem genererar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>